logo 2
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Schoon water is een levensredder

Waterputproject

Elke dag moeten miljoenen kinderen in ontwikkelingslanden lange afstanden lopen om hun gezin te voorzien van water, wat een fundamenteel mensenrecht is. Gebrek aan toegang tot schoon water is verantwoordelijk voor duizenden sterfgevallen per jaar als gevolg van watervervuiling. Ongeveer een zesde van de wereldbevolking heeft momenteel geen toegang tot schoon water.

Schoon water, een gezond leven.

Registratie voor het waterputproject

Met adequate watervoorzieningen kunnen ziektes worden voorkomen en krijgen kinderen de kans om meer tijd aan onderwijs te besteden in plaats van water te halen. Door te doneren aan het waterproject van Be Hope draagt u bij aan de constructie van drinkwaterputten, waarmee mensen toegang krijgen tot veilig en schoon drinkwater in hun regio.

Fotogalerij

Overzicht

Nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Dit neemt gemiddeld vier tot zeven maanden in beslag.

Donateurs die meer dan € 500,- hebben gegeven, krijgen een map met details over de waterbron toegestuurd.

Op onze website kiest u 'doneer nu'. Kies vervolgens voor 'waterproject' en stel het donatiebedrag vast. Voltooi uw donatie door op 'doorgaan' te klikken en uw gegevens in te vullen.

Een andere optie is het invullen en opsturen van het bijgevoegde formulier, of het persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Daar kunt u tevens extra informatie verkrijgen over onze projecten.

Donaties tot € 500,- worden samengebracht in een fonds, dat wordt ingezet voor het onderhoud en de reparatie van waterputten.

Dit verwijst naar het bijdragen aan de kosten van een waterput samen met andere donateurs. Bij deze vorm van donatie mag de groep de waterput een naam geven. Na afloop krijgen de donateurs een dossier met gedetailleerde informatie over de door hen gefinancierde waterput.

De garantieperiode bedraagt twee jaar. Tijdens deze periode zal ons team verantwoordelijk zijn voor alle benodigde reparaties.