logo 2
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Over ons

Be Hope

Welkom bij BeHope, een non-profitorganisatie die zich richt op noodhulp en ontwikkelingshulp overal ter wereld, waar deze het hardst nodig is. Ons doel is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Als organisatie streven we naar een wereld waarin alle mensen gelijke toegang hebben tot fundamentele rechten zoals voedsel, water, onderwijs en gezondheidszorg. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzame toekomst waarin gemeenschappen in staat zijn om zichzelf te ondersteunen en te ontwikkelen.

IMG 20221225 091654 scaled
Vrijwilligers
0
Donateurs
0
Landen
0
Gefinancierd
0
IMG 20221225 114428 scaled
Wat doen wij

Weeskinderen

Bij BeHope zetten we ons in voor de meest kwetsbare kinderen ter wereld, namelijk weeskinderen. Ons doel is om deze kinderen te ondersteunen en te helpen bij het opbouwen van een betere toekomst. 

Onze eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat weeskinderen toegang hebben tot basisbehoeften, zoals voedsel, onderdak en medische zorg. We werken samen met lokale gemeenschappen om duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee deze kinderen worden geconfronteerd. Daarnaast investeren we in de opleiding en ontwikkeling van weeskinderen, zodat ze een betere toekomst kunnen opbouwen. We bieden onderwijsprogramma’s en  loopbaanbegeleiding aan om deze kinderen te helpen hun potentieel te realiseren.

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze donateurs en vrijwilligers. We zijn dankbaar voor hun bijdrage aan onze missie om weeskinderen over de hele wereld te ondersteunen en te helpen.

Fotogalerij

Overzicht

Nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Het duurt meestal een periode van ongeveer vier tot zeven maanden. Gedurende deze tijd kunnen verschillende factoren van invloed zijn op de precieze duur, zoals de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van middelen en de efficiëntie van het team.

Door een zorgvuldige planning en coördinatie kan het proces worden gestroomlijnd en de doorlooptijd worden verkort. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en voldoende tijd te nemen om het project op een kwalitatieve en succesvolle manier af te ronden.

Als u meer dan € 500,- heeft gedoneerd aan het waterproject, komt u in aanmerking om een speciale map te ontvangen met gedetailleerde informatie over de waterbron. In deze map vindt u uitgebreide informatie over het project, inclusief de locatie, de technologieën die worden gebruikt, de impact op de gemeenschap en foto's van de waterbron.

Dit biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe uw donatie een positieve verandering teweegbrengt en helpt om schoon en veilig drinkwater beschikbaar te maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

U selecteert op onze website ‘doneer nu’. Hier kunt u het kopje ‘waterproject’ selecteren en bepaalt u hoeveel u wilt doneren. Hierna kunt u een betaling uitvoeren door op de knop ‘doorgaan’ te klikken en uw gegevens in te voeren.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Donaties die onder € 500,- liggen, worden verzameld in een speciaal fonds dat wordt gebruikt voor het onderhoud en de reparaties van bestaande waterputten. Deze fondsen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de duurzaamheid en efficiëntie van de waterbronnen.

Ze worden gebruikt om regelmatig onderhoud uit te voeren, technische problemen op te lossen en eventuele noodzakelijke reparaties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de waterputten blijven functioneren en de gemeenschappen blijven voorzien van schoon en toegankelijk drinkwater. Door middel van uw donatie draagt u bij aan het behoud en de verbetering van de bestaande waterinfrastructuur, waardoor de impact op lange termijn wordt vergroot.

De garantieperiode voor de gebouwde waterputten bedraagt twee jaar. Tijdens deze periode zal ons toegewijde team verantwoordelijk zijn voor het dekken van alle reparaties die nodig zijn om de goede werking van de waterputten te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning en inzet voor de duurzaamheid van de waterinfrastructuur die we hebben opgezet.