logo 2

Over ons

Over ons

BeHope

Welkom bij BeHope, een non-profitorganisatie die zich richt op noodhulp en ontwikkelingshulp overal ter wereld, waar deze het hardst nodig is. Ons doel is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Als organisatie streven we naar een wereld waarin alle mensen gelijke toegang hebben tot fundamentele rechten zoals voedsel, water, onderwijs en gezondheidszorg. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzame toekomst waarin gemeenschappen in staat zijn om zichzelf te ondersteunen en te ontwikkelen.

IMG 20221225 091654 scaled
0
Vrijwillegers
0
Donateurs
0
Landen
0
Gefinancierd
IMG 20221225 114428 scaled

Wat doen wij

Weeskinderen

Bij BeHope zetten we ons in voor de meest kwetsbare kinderen ter wereld, namelijk weeskinderen. Ons doel is om deze kinderen te ondersteunen en te helpen bij het opbouwen van een betere toekomst. 

Onze eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat weeskinderen toegang hebben tot basisbehoeften, zoals voedsel, onderdak en medische zorg. We werken samen met lokale gemeenschappen om duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee deze kinderen worden geconfronteerd. Daarnaast investeren we in de opleiding en ontwikkeling van weeskinderen, zodat ze een betere toekomst kunnen opbouwen. We bieden onderwijsprogramma’s en  loopbaanbegeleiding aan om deze kinderen te helpen hun potentieel te realiseren.

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze donateurs en vrijwilligers. We zijn dankbaar voor hun bijdrage aan onze missie om weeskinderen over de hele wereld te ondersteunen en te helpen.