logo 2
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laat een wees niet in de steek.

Sponsor een wees

Volgens het onderzoek van UNICEF’s Kinderfonds leven er wereldwijd meer dan 153 miljoen kinderen als wezen, vaak als gevolg van oorlogen en natuurrampen. Deze kwetsbare weeskinderen, die dakloos en hulpeloos zijn, lopen het risico om slachtoffer te worden van criminele organisaties, zoals orgaanhandelaren en mensenhandelaars, als ze geen adequate steun ontvangen.

Sponsor

Hoe wordt ik sponsor?

BEHOPE 1.png

Jij kiest een kind

Wanneer je een weeskind bij Be Hope kiest, word je een belangrijke bron van steun en hoop voor hen. Kies vandaag nog een weeskind en geef hun hoop.

BEHOPE 2.png

Een kind kiest jou

Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit onze weeskinderen, bieden we ook de mogelijkheid om een weeskind door Be Hope te laten selecteren. 

Steun ons

Waar gaat uw geld naar toe?

1 1.png

€12 voedsel

Dankzij uw steun krijgen onze weeskinderen essentiële voeding, cruciaal voor hun gezondheid en welzijn.

3 3.png

€12 onderdak

Uw donatie stelt ons in staat onderdak te bieden, waar wij onze weeskinderen veiligheid en warmte kunnen leveren.

4 3.png

€12 onderwijs

Met uw hulp openen we de deuren van onderwijs voor onze weeskinderen, lichtend hun pad naar een betere toekomst.

2 3.png

€4 resterend

Het resterende deel van het bedrag zal besteed worden aan administratieve kosten.

Creëer een toekomst

Registratieproces voor sponsor een wees

Dankzij uw bijdrage aan het initiatief met de slogan ” Laat een wees niet in de steek.”, ontvangen weeskinderen regelmatige en voortdurende steun.

“… Wie het hoofd van een weeskind streelt omwille van Allah, de goedheid zal worden geregistreerd voor elk haar dat zijn hand aanraakt. Wie de weesjongen of -meisje met hem goed behandelt, zal met die persoon (plaatst zijn index vinger en middelvinger samen) net als deze twee broeders in de hemel zijn. (Hadith-i Sharif)

Fotogalerij

Overzicht

Nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Door € 40,- per maand te doneren, draagt u bij aan een toekomst voor een wees. De initiële sponsoring van een wees is voor een jaar. Als de sponsor de ondersteuning niet beëindigt na deze periode, wordt deze automatisch met een jaar verlengd. De hulp eindigt zodra de wees volwassen wordt.

Binnen een periode van drie tot zes weken na het begin van het sponsorschap, krijgt elke sponsor een persoonlijke map toegestuurd met informatie over de wees. Deze map bevat onder andere een pasfoto, details over de leefomstandigheden, het gezin en de school van de wees. De map wordt per post bezorgd aan de sponsors.

Bezoek onze website en klik op "doneer nu". Selecteer vervolgens het 'weesproject' en geef het donatiebedrag en het aantal wezen dat u wilt ondersteunen aan. Bevestig met "volgende" en vul de benodigde informatie in om de betaling succesvol te voltooien. U vindt alle verdere instructies in de tekst "weesproject registratie periode".

Een andere optie is om het formulier in te vullen en naar ons op te sturen of persoonlijk af te geven bij een van onze filialen. U kunt ook daar meer informatie over ons project verkrijgen.

Naast ons weesproject bieden we ook de optie om te doneren zonder een specifieke sponsor te worden. Uw donaties worden dan gebruikt voor de aanschaf van geschenken, schoolbenodigdheden en kleding voor de wezen. Als u aan het weesfonds doneert, ontvangt u geen map met informatie over de weeskinderen.