logo 2
Search
Close this search box.

Directe hulp. Samen sterk.

Be Hope doet een wereldwijde oproep voor dringende hulpverlening. Doe met ons mee om levens te verrijken en hoop te bieden aan mensen in nood. Gezamenlijk kunnen we een positieve invloed uitoefenen en bijdragen aan een betere wereld. Sluit je nu bij ons aan en wees de verandering!

Mondiale noodhulp

De behoefte aan wereldwijde noodhulp is momenteel kritieker dan ooit, gezien de miljoenen mensen die lijden onder natuurrampen en conflicten die hun levens bedreigen. Be Hope werkt hard om onmiddellijke ondersteuning te bieden aan de meest kwetsbare individuen. Uw vrijgevigheid en donaties stellen ons in staat om essentiële voorzieningen zoals voedsel, kleding en onderdak te leveren aan hen die het hardst getroffen zijn.

Fotogalerij

Overzicht

Nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

Het duurt meestal een periode van ongeveer vier tot zeven maanden. Gedurende deze tijd kunnen verschillende factoren van invloed zijn op de precieze duur, zoals de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van middelen en de efficiëntie van het team.

Door een zorgvuldige planning en coördinatie kan het proces worden gestroomlijnd en de doorlooptijd worden verkort. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en voldoende tijd te nemen om het project op een kwalitatieve en succesvolle manier af te ronden.

Als u meer dan € 500,- heeft gedoneerd aan het waterproject, komt u in aanmerking om een speciale map te ontvangen met gedetailleerde informatie over de waterbron. In deze map vindt u uitgebreide informatie over het project, inclusief de locatie, de technologieën die worden gebruikt, de impact op de gemeenschap en foto's van de waterbron.

Dit biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe uw donatie een positieve verandering teweegbrengt en helpt om schoon en veilig drinkwater beschikbaar te maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

U selecteert op onze website ‘doneer nu’. Hier kunt u het kopje ‘waterproject’ selecteren en bepaalt u hoeveel u wilt doneren. Hierna kunt u een betaling uitvoeren door op de knop ‘doorgaan’ te klikken en uw gegevens in te voeren.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie over onze projecten opvragen.

Donaties die onder € 500,- liggen, worden verzameld in een speciaal fonds dat wordt gebruikt voor het onderhoud en de reparaties van bestaande waterputten. Deze fondsen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de duurzaamheid en efficiëntie van de waterbronnen.

Ze worden gebruikt om regelmatig onderhoud uit te voeren, technische problemen op te lossen en eventuele noodzakelijke reparaties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de waterputten blijven functioneren en de gemeenschappen blijven voorzien van schoon en toegankelijk drinkwater. Door middel van uw donatie draagt u bij aan het behoud en de verbetering van de bestaande waterinfrastructuur, waardoor de impact op lange termijn wordt vergroot.

De garantieperiode voor de gebouwde waterputten bedraagt twee jaar. Tijdens deze periode zal ons toegewijde team verantwoordelijk zijn voor het dekken van alle reparaties die nodig zijn om de goede werking van de waterputten te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning en inzet voor de duurzaamheid van de waterinfrastructuur die we hebben opgezet.