logo 2
Search
Close this search box.
Elk kind heeft het recht op onderwijs.

Onderwijsprojecten

Volgens het rapport van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) zijn er wereldwijd meer dan 152 miljoen kinderen die moeten werken om hun gezinnen financieel te ondersteunen, wat hen vaak verhindert om naar school te gaan. Deze situatie, waarbij kinderarbeid de toegang tot onderwijs belemmert, is met name problematisch in ontwikkelingslanden, waar de kansen op onderwijs ongelijk zijn verdeeld.

Elk kind heeft recht op onderwijs. Uw bijdrage aan de onderwijsprojecten van Be Hope zorgt voor gelijke toegang tot onderwijs voor alle kinderen. Bovendien stimuleren deze investeringen in onderwijs de economische groei van ontwikkelingslanden. Daarom zijn onderwijsprojecten de meest effectieve en duurzame vorm van ontwikkelingshulp.

Fotogalerij

Overzicht

Nieuws

FAQ

Veelgestelde vragen

U heeft verschillende opties om bij te dragen aan onze onderwijsprojecten:

  1. Online Donatie: Ga naar onze website en klik op de "Doneer nu" knop. Selecteer de categorie "Onderwijs" en kies het specifieke onderwijsproject waar u aan wilt bijdragen. Geef het gewenste donatiebedrag aan en ga verder naar de volgende pagina. Vul daar de gevraagde informatie in om de betaling succesvol te voltooien.

  2. Formulier Donatie: Vul het formulier in en stuur het naar ons op. U kunt het formulier per post versturen of persoonlijk afgeven bij een van onze filialen. Hier kunt u ook meer informatie verkrijgen over onze onderwijsprojecten.

We waarderen uw bijdrage aan onze onderwijsinitiatieven en danken u voor uw steun aan ons werk. Samen kunnen we het verschil maken in de levens van mensen in nood.

Door maandelijks € 40,- te doneren, kunt u een weeskind sponsoren. Uw steun draagt onder andere bij aan de toegang tot onderwijs voor het weeskind. De overige donaties worden gebruikt voor de aankoop van geschenken, schoolbenodigdheden en kleding voor weeskinderen. Uw bijdrage maakt het mogelijk om het leven van deze kinderen te verbeteren en hen te ondersteunen in hun onderwijsreis. Samen kunnen we een positieve impact hebben op hun toekomst.